AJANKOHTAISTA

Keskiviikko, Maaliskuu 18, 2020, 15:31

ARK Vahtera Oy seuraa tiiviisti hallituksen ja terveysviranomaisten tiedotuksia ja ohjeistuksia koronaviruksesta ja tekee kaikki tarvittavat toimenpiteet viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Olemme laatineet viranomaisten ohjeiden pohjalta yrityksen sisäiset ohjeet viruksen leviämisen estämiseksi ja siltä suojautumiseksi.

Tänään 18.3.2020 osa toimistomme henkilökunnasta siirtyy etätyöskentelyyn niiltä osin kuin se on mahdollista.

Suunnittelutehtävien osalta toimintamme jatkuu normaalisti ja pyrimme haastavasta tilanteesta huolimatta palvelemaan asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki käynnissä olevat suunnittelutehtävät pystymme hoitamaan aikaisemmin sovitussa aikataulussa.

Vierailujen ja kokousten osalta etsimme tilanteeseen sopivan parhaan mahdollisen ratkaisun yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Lähtökohtana kokoukset tulee järjestää etäyhteyksiä hyödyntäen.

Uusien ja käynnissä olevien hankkeiden osalta kaikki yhteystiedot on tällä hetkellä käytössä ja tavoitat meidät normaalisti sekä puhelimitse että sähköpostilla.

  

ARK Vahtera Oy

 


Perjantai, Helmikuu 21, 2020, 12:07

Yrityksen nimi muutettiin viime vuonna ARK Vahteraksi. Sen seurauksena myös logo ja muu toimiston ilme on uudistettu.
Viimeisimpänä muutoksena valmistui toimiston tilamuutos ja kalusteuudistus.


Maanantai, Joulukuu 23, 2019, 12:32

Toivotamme kaikille rauhallista joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta.

Samalla haluamme kiittää asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneista kuluneesta vuodesta.

Joulutervehdyksiin varatut varat olemme tänä vuonna osoittanee Operaatio Ruokakassi ry:lle.


Perjantai, Marraskuu 1, 2019, 14:44

Yhteensä 583 kansiota sisältäen yli 1450 kohteen piirustukset siirtyi tänään arkistohuoneeseen, josta löytyy nyt iso osa Varsinais-suomalaisten rakennusten piirustuksista aina 1960-luvulta alkaen. Nämä kuvat ja tiedot ovat käytettävissämme mahdollisissa korjaus- ja muutostöissä jatkossakin.

Lisätietoja:

email: office@arkvahtera.fi


Torstai, Lokakuu 10, 2019, 10:36

Turussa sijaitseva As Oy Kuninkaanlaakson Kruunu on valmistunut ! Kruunu on Turun Kuninkaanlaakson palvelukorttelin viimeinen rakennus. Palvelukorttelikokonaisuuteen kuuluu yhteensä 150 esteetöntä kerrostaloasuntoa, yhteistiloja sekä kaksi palvelukeskusta. Alueen rakennusten kerrosala on yhteensä noin 18 000 kem2 ja kortteli on valtakunnalisestikin maan suurimpia seniori- ja palveluasumisen kokonaisuuksia.
ARK Vahtera on toiminut korttelin pää- ja arkkitehtisuunnittelijana asemakaavoituksesta lähtien.


 
© 2019 ARK VAHTERA OY - Pitkämäenkatu 11 A, 20250 Turku | Puh. (02) 2781 600 | office@arkvahtera.fiTietosuojaseloste